Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.asser.ro

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

 

INTRODUCERE

ASSERLIMITED ICHAS S.R.L cu sediul in Constanta, adresa: Strada Nicolae Balcescu nr. 7, birou 18, inregistrata in Registrul Comertului De Pe Langa Tribunalul Constanta, Identificator Unic la Nivel European (EUID) : ROONRC.J13/2556/2020, cu Cod Unic de Inregistrare (CUI) : 43135150 permite achiziţionarea de produse prin Internet – de la adresa: www.asser.ro . Operatorul datelor personale ale clienţilor este societatea ASSERLIMITED ICHAS S.R.L cu sediul in Constanta, adresa: Strada Nicolae Balcescu nr. 7, birou 18.

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.asser.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

 

II. REGULILE DE UTILIZARE A SITEULUI WWW.ASSER.RO ŞI DE ȊNCHEIERE DE CONTRACTE DE VÂNZARE A PRODUSELOR

1. ASSERLIMITED ICHAS S.R.L pemite încheierea de contracte de vânzare la distanța a produselor prin Internet şi prestează o serie de servicii, prevăzute în Regulamentul de faţă.

2. Contractul de vânzare a produselor se încheie între utilizatorul siteului www.asser.ro , persoană fizică („CLIENT”), şi ASSERLIMITED ICHAS S.R.L. cu sediul în Constanta.

3. Prin site-ul www.asser.ro nu se încheie contracte de vânzare cu persoane juridice.

4. Condiţia începerii utilizării siteului www.asser.ro este cunoaşterea acestui Regulament şi acceptarea sa.

5. Informaţiile furnizate de Client în timpul plasării comenzii trebuie să fie reale, actuale şi exacte. ASSERLIMITED ICHAS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a refuza realizarea comenzii, în cazul când datele furnizate nu sunt suficient de exacte şi fac imposibilă realizarea comenzii, mai exact, nu permit predarea corespunzătoare a produselor. Înainte de a refuza realizarea comenzii ASSERLIMITED ICHAS S.R.L. va încerca să îl contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibilă realizarea acesteia.

6. Magazinul ia toate măsurile tehnice şi administrative posibile şi impuse de legislația în vigoare, menite a proteja datele personale ale Clienţilor şi mai ales de a preveni obţinerea şi modificarea de către persoane neautorizate a datelor personale furnizate în timpul înregistrării.

7. Clientul care a utilizat Magazinul are obligaţiile:

a) de a nu furniza şi transmite informaţii interzise prin lege;

b) de a utiliza siteul www.asser.ro într-un mod care să nu perturbe funcţionarea acestuia;

c) de a nu difuza şi de a nu plasa în cadrul siteului www.asser.ro informaţii comerciale incorecte;

d) de a utiliza Magazinul într-un mod care să nu creeze inconveniente pentru alţi clienţi şi pentru Administratorul siteului www.asser.ro ;

e) de a folosi informaţiile publicate în paginile siteului www.asser.ro doar în scop personal.

IV. LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA PRODUSELOR

1. Produsele sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii .

2. Termenul prevăzut pentru livrarea la Client, este de 5 zile lucrătoare din ziua următoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui să depăşească 7 zile lucrătoare şi în niciun caz nu va depăşi 20 zile de la data încheierii contractului de vânzare. Începerea realizării comenzii poate fi întârziată până la momentul autorizarii tranzacţiei în sistemul de plăţi electronice, în cazul plății online.

3. Produsele sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de expeditie Urgent Cargus. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.

4. Toate trimiterile sunt asigurate de firma de curierat Urgent Cargus.

5. Comenzile cu o valoare de peste 199 (în litere: o suna nouazeci si noua lei) lei vor fi expediate pe cheltuiala Magazinului. În celelalte cazuri costul de expediere a produselor achiziţionate este în cuantum de 16 lei este suportat de către Client, lucru despre care este informat tot înainte de confirmarea comenzii plasate. La fiecare produs expediat se ataşează dovada achiziţionării (factură fiscală) precum şi un formular de înlocuire/returnare a Produsului.

PREȚURI ŞI METODE DE PLATĂ

 

1. Informaţia despre preţul Produsului ce urmeaza a fi achitata de catre client de pe pagina de web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de către Client a unui e-mail de confirmare a acceptării comenzii plasate de acesta, pentru achiziţia produselor selectate. Respectivul preţ nu mai suferă modificări, indiferent de modificările de preţ din Magazin care mai pot avea loc după confirmarea comenzii prin mail.

2. Preturile produselor de pe siteul www.asser.ro sunt exprimate in lei si includ orice taxe si impozite, cum ar fi TVA, taxe vamale.

3. Clientul poate achita pretul produselor selectate si cheltuielile aferente transportului, dupa cum doreste :

a) prin ramburs, achitând firmei de curierat la livrare

b) plata prin card prin intermediul serviciului autorizat EuPlatesc.ro înainte de livrare.

În cazul în care Clientul alege plata online ca metodă de plată, lipsa confirmării plății de EuPlatesc.ro , în termen de 2 zile de la plasarea comenzii, va duce la anularea comenzii. În acest caz, puteți plasa din nou o comandă și puteți alege o altă metodă de plată. Procesarea comenzii plătite prin plată electronică începe după confirmarea plății pentru produse în acest caz.

4. ASSERLIMITED ICHAS SRL îşi rezervă dreptul de a modifica preţul produselor aflate pe siteul www.asser.ro , de a introduce în vânzare produse noi, de a desfăşura sau de a revoca acţiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificări conforme cu prevederile legislatiei în vigoare, cu condiţia ca aceste modificări să nu încalce drepturile persoanelor care au încheiat contracte de vânzare a produselor oferite de Magazin înainte de efectuarea respectivelor modificări, sau a drepturilor persoanelor autorizate să participe la o anume promoţie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfăşurării sale.

RETURURILE DE MARFĂ

 

1. Clientul – consumator, așa cum este definit conform legislației în vigoare, are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fără a indica vreun motiv, pe baza dispozițiilor legale și a principiilor de mai jos.

2. Termenul de retragere din contractul de vânzare a produselor expiră după împlinirea a 30 zile de la data când Clientul a intrat în posesia produselor sau când o a treia persoană, alta decât transportatorul, indicată de către Client, a intrat în posesia produselor. Acest termen de retragere este mai mare decât termenul legal de 14 zile calendaristice.

3. Pentru a-şi exercita dreptul de retragere din contract Clientul trebuie să returneze produs la adresa:

Delea Veche nr. 47 Bucuresti sector 2.

4. Clienţii pot folosi modelul de formular de retragere din contract care este primit odată cu produsele livrate, în colet sau care există pe website. Clienţii pot, de asemenea, să completeze şi să trimită scanat formularul sau orice alte pretenţii prin e-mail, la adresa: info@asser.ro . Dacă un Client foloseşte această modalitate, Magazinul îi va trimite de urgenţă confirmarea primirii informaţiei despre retragerea din contract pe un suport de informaţii durabil (de ex. prin poştă electronică).

5. Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient ca Clientul să trimită informaţiia referitoare la decizia sa de exercitare a dreptului de retragere înainte de împlinirea termenului de renunţare.

6. Clientul suportă costurile directe de returnare a produselor.

7. In cazul retragerii din contract Magazinul va returna Clienţilor sumele încasate, de îndată, sau nu mai târziu de 14 zile de la data când Magazinul a fost informat despre decizia Clientului de a-şi exercita dreptul de renunţare la contract.

8. Clienţii răspund doar pentru reducerea valorii produselor returnate, rezultate din utilizarea acestora în alt mod decât cel necesar pentru a constata naturii, caracteristicilor si functionarii produsului.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

 

S.C. ASSERLIMITED ICHAS S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica preţul produselor aflate în Magazin, de a introduce în vânzare produse noi, de a desfăşura sau de a revoca acţiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificări conforme cu prevederile legislatiei în vigoare, cu condiţia ca aceste modificări să nu încalce drepturile persoanelor care au încheiat contracte de vânzare a produselor oferite de Magazin înainte de efectuarea respectivelor modificări, sau a drepturilor persoanelor autorizate să participe la o anume promoţie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfăşurării sale.

S.C. ASSERLIMITED ICHAS S.R.L , nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

S.C. ASSERLIMITED ICHAS S.R.L detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea S.C. ASSERLIMITED ICHAS S.R.L , care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.asser.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. ASSERLIMITED ICHAS S.R.L . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. ASSERLIMITED ICHAS S.R.L .

Accesul si utilizarea paginii www.asser.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.asser.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.asser.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.asser.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.asser.ro .

NEANGAJAREA RASPUNDERII

 

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor ASSERLIMITED ICHAS S.R.L . ASSERLIMITED ICHAS S.R.L nu va acorda nici o garantie referitoare la:

evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, ASSERLIMITED ICHAS S.R.L nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.asser.ro ,preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.asser.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.asser.ro , a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.asser.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.asser.ro  nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

 

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

ASSERLIMITED ICHAS S.R.L nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze ASSERLIMITED ICHAS S.R.L prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

INFORMATII PERSONALE

 

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile ASSERLIMITED ICHAS S.R.L ,dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

 

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de ASSERLIMITED ICHAS S.R.L utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

ASSERLIMITED ICHAS S.R.L nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

 

Orice persoana care viziteaza site-ul www.asser.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre ASSERLIMITED ICHAS S.R.L ; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre ASSERLIMITED ICHAS S.R.L a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de ASSERLIMITED ICHAS S.R.L si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

ASSERLIMITED ICHAS S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

 

ALTE PREVEDERI

1. Conținutul și design-ul ASSER.RO, inclusiv logo-ul acestuia și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea ASSER.RO și sunt protejate prin legislația în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

2. Puteți copia și imprima conținutul ANSWEAR.ro doar pentru folosința dumneavoastră personală, în scopuri necomerciale.