Livrare

Cum se face livrarea ?

Livrarea se face prin firma de curierat Urgent Cargus

Trebuie sa platesc taxe de livrare?

Taxa de livrare este perceputa in cazul in care nu ati achizitionat produse in valoare de 199 lei. Comanda ce depaseste aceasta suma de 199 lei, va beneficia de livrare gratuita.

In cat timp primesc coletul?

In mod normal, produsele sunt livrate in aproximativ 2-3 zile lucratoare. Acest interval poate varia in functie de stoc, disponibilitatea produselor, perioade aglomerate ale anului. In cazul unei intarzieri, cel mai probabil veti fi anuntat. In cazul unei intarzieri neanuntate, nu ezitati sa ne contactati.


Plata

Cum pot plati?

Plata se poate realiza fie online, in siguranta, prin procesatorul de plati  EuPlatesc.ro, fie la livrare, caz in care se va percepe o taxa de ramburs in valoare de 5 lei.

Ce procesator de plati online folositi?

EuPlatesc.ro

Cum functioneaza plata prin ramburs?

Daca doriti sa platiti prin ramburs, alegeti aceasta optiune inainte de a plasa comanda. Plata se va face la primirea coletului. Trebuie sa aveti in vedere ca pentru plata ramburs se va percepe o taxa de 5 lei aditionala.


Retur

Cum pot returna un articol?

Daca doriti sa returnati un produs sau mai multe, va trebui sa trimiteti un mail la adresa info@asser.ro in care va exprimati dorinta si motivul de retur. Ulterior, veti primi informatii aditionale pentru a finaliza returul. Comenzile de peste 299 lei beneficiaza de retur gratuit.

Ma costa ceva returnarea produselor?

Comenzile de peste 249 lei beneficiaza de transport gratuit.

Cum si cand imi primesc banii inapoi?

Banii vor fi inapoiati in decurs de maxim 14 zile ( timpul mediu estimat este de 5 zile) in contul din care dumneavoastra ati facut comanda.